top of page
Regler og sånn

Sist oppdatert: 17. April 2022

 

1. Regel 1 som er hovedregelen - Du skal ha det morro:)

 

2. Denne regelen er over alle regler: Alle må å forholde seg til anbefalingene gitt fra Folkehelseinstituttet til enhver tid!

3. All slags utstyr (kart, GPS, terrengsko, drikke) er lov, men prestasjonsfremmende tiltak er selvfølgelig forbud og blir straffet med diskvalifikasjon.

 

4. Turen må gjennomføres innenfor den tiden den står beskrevet for løpet og lastes opp på Strava før midnatt på den siste dagen av den etapp (registrering via Strava)

5. Regel nummer 5 er som alltid: "Harden the fuck up"

 

6. Tidtaking foregår utelukkende på Strava: Vi har laget segmentet(ene) i Strava (Vi nøytraliserer enkelte partier (kommentert i løypebeskrivelsene for hver etappe) Husk å start klokka da!!

 

7. Filen må legges ut offentlig på Strava - ikke glem det!

 

8. Aktiviteten må merkes med "OsloStiCup, Løp nummer, arena f.eks OsloStiCup, løp #1 Grønmo

 

9. Denne handler om poeng, så les nøye: Vinneren får 100 poeng, så for hver prosent man er etter så reduseres det med 0,5 poeng. Dvs at hvis du er 10% bak vinneren så får du 95 poeng. Slapp av, vi er gode til å regne, du behøver bare å løpe og legge opp filen:)

 

10. Så var det noe enda viktigere, premier og sammenlagtlister. De 3 beste løpene teller i sammendraget som også danner utgangspunktet for premiering, men alle som deltar i alle 6 løpene er med i trekning av fine premier.

 

11. Det er tillatt å prøve seg på turen flere ganger, men det er kun det løpet som meldes inn eller er raskeste på strava segement som gjelder (turen må gjennomføres i en og samme økt)

12. Spre budskapet - inviter venner, uvenner, kolleger og andre du kjenner til å ta ufordringe 

 

13. Denne regelen hopper vi lett over ;)

14. Støtt det frivillige arbeidet så kan vi lage enda bedre opplegg for alle sammen

15. All aktivitet skjer på eget ansvar, så vis hensyn til hverandre!

16. Ved å godta reglene og vilkårene gir du Olso Sticup tillatelse til å sende ut informasjon om resultatene etter löpene, samt intern markedsføring om Oslo Sticups løp, til e-postadressen du oppga da du anmeldte deg.

 

17. Siste regelen er den samme som regel nummer 1:)

 

Bækkelaget SK Orientering stiller seg bak utfordringen

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Oslo Sticup

bottom of page